maciekw Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Nadszedł czas na zakończenie tego projektu. Ostatecznie zdecydowałem się na wykonanie modelu posto z pudła, bez dodatków. warsztat zdjęcia: Wnętrze można zobaczyć w relacji. Oczywiście nie ustrzegłem się kilku czeskich błędów, czyli nie doczyściłem w kilku miejscach kleju przy szybach. Na szczęście wystarczy zetrzeć to wacikiem nasączonym w wodzie. Trzeba jeszcze ponarzekać na samego producenta, bo to co zrobił to wpadka na całej linii. Część jezdna jest o jakieś 3 milimetry za długa w stosunku do kasty. Na czas robienia zdjęć jakoś to prowizorycznie założyłem ,ale i tak wszystko było naciągnięte do granic wytrzymałości materiału, a nie naciągalem tego tak, aby założyć do końca. Jeszcze szyby są trochę "wypalcowane", ale to nie problem, łatwo wyczyścić. Kiedyś pojawią się też tablice rejestracyjne, ale dopiero, jak będę miał wenę twórczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpieg Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Moim zdaniem wyszedł bardzo ładny model, gratuluje ...tylko oswietlenie podczas robienia fotek mogło być mocniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Niestety to był maks oświetlenia, jakim wczoraj wieczorem dysponowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Fajna Hondzia , najbardziej mi sie kolor podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Mógłbyś zrobić zdjęcia przy naturalnym świetle? np. na parapecie, na białej kartce brystolu. Można byłoby coś więcej zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Bardzo przyjemny model, ładny kolor fajnie się na niego patrzy. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Mógłbyś zrobić zdjęcia przy naturalnym świetle? np. na parapecie, na białej kartce brystolu. Można byłoby coś więcej zobaczyć Niestety przed sobota nie zdarze. Wracam do domu dopiero w piatek wieczorem. Nie da rady. Zdjecia zostana takie, jakie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi