pan_piotrek Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam, Przykra kontuzja na rowerze wyłączyła mnie na jakiś czas z aktywności typowo letnich więc z pełną mocą zabrałem się za drugie hobby Wink Chwilowy odpoczynek od drugowojennych klimatów. Kolejny Leopard w moim wykonaniu. Po namyślę zdecydowałem się jednak na Polskie malowanie. Ze sklejaniem uporałem się w dwa dni. Teraz zostało mi dorobienie paru detali, doszlifowanie, trochę debonderowanie. Poprawiłem haki holownicze, i kilka innych detali. Dalszy ciąg czyli malowanie jak zaopatrzę się w farbki i liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Ten model już czeka u mnie w kolejce jako następny do zrobienia, więc popacze ;) Generalnie zestaw HB pozostawia sporo do życzenia ale da się coś z niego wykrzesać. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Drugi raz go robię więc raczej niczym mnie nie zaskoczył. Trzeba w nim poprawić parę rzeczy ale temat był już wałkowany tyle razy że chyba nie trzeba powtarzać . Nie ma lepszego modelu na rynku i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 19 Października 2012 Autor Share Napisano 19 Października 2012 Tak w ramach małej odskoczni od grille. Wykonałem nowe anteny i dodałem łańcuszki do wyrzutni granatów dymnych. Łańcuszki trochę za duże do skali, ale po przymknięciu oka nadają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Bardzo ładnie przyjdzie kamo to już prezentacja modelu będzie piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Witam Panowie.Domyślam się że ten model już jest gotowy i pomalowany. Mam jedną uwagę. Otóż producent nie właściwie umiejscowił pokrywy włazów w wieży. Należałoby je zamienić miejscami. Z poważaniem Adamus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi