radzaw Napisano 27 Lipca 2007 Napisano 27 Lipca 2007 Mój pierwszy in-box, więc przepraszam z góry za jakość. Kliknij zdjęcie aby powiększyć. Oto co jest tematem tego wątku : Najpierw zdjęcie pudła po otwarciu : Podobno ma 808 części, nie liczyłem (ciekawe czy tak jak w modelach Dragona 1/3 części pozostaje ?). Oto zdjęcia wyprasek (nie pokazuje podwójnych) - w sumie jest ich 12 (bez szyb i silnika). Wypraska części silnika w pięknym pomarańczowym kolorze. Szyby. Kabina. Wyrzutnia. Mniejsze pudełko zawiera opony, druty, blachy i kalkomanie. Instrukcja posiada 28 stron (28 kroków na ciągnik, 13 na przyczepę, 6 na wyrzutnię), opisany 1 rodzaj malowania (a są inne?). Cytuj
Jędrek Napisano 27 Lipca 2007 Napisano 27 Lipca 2007 mam ten model na samym spodzie stosu w moim magazynie i co jakiś czas zerkam czy ktoś się pokusił o wypuszczenie blaszki do niego... jakby ktoś przyuważył jakiś zestaw to proszę o sygnał minusem jest kabina dla kogoś kto będzie chciał robić otwarte drzwi - trzeba będzie je wyciąć, gdyż są odlane razem z całością opisany 1 rodzaj malowania (a są inne?) dobre pytanie, może coś w wielokolorowym kamuflażu? nie wyznaję się na chińskiej technice ale ten model mi się podoba Jędrek ps. duży model, duży in-box, dobra robota Cytuj
PKD4GA Napisano 27 Lipca 2007 Napisano 27 Lipca 2007 opisany 1 rodzaj malowania (a są inne?) dobre pytanie, może coś w wielokolorowym kamuflażu? nie wyznaję się na chińskiej technice ale ten model mi się podoba - jasne ze jest - czterobarwny. Pozdr. Pawel Cytuj
Jędrek Napisano 27 Lipca 2007 Napisano 27 Lipca 2007 - jasne ze jest - czterobarwny. piękne Jędrek Cytuj
radzaw Napisano 27 Lipca 2007 Autor Napisano 27 Lipca 2007 jasne ze jest - czterobarwny. ooo! to trzeba poszperac bardziej, bo taki mi sie podoba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi