radzaw Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Mój pierwszy in-box, więc przepraszam z góry za jakość. Kliknij zdjęcie aby powiększyć. Oto co jest tematem tego wątku : Najpierw zdjęcie pudła po otwarciu : Podobno ma 808 części, nie liczyłem (ciekawe czy tak jak w modelach Dragona 1/3 części pozostaje ?). Oto zdjęcia wyprasek (nie pokazuje podwójnych) - w sumie jest ich 12 (bez szyb i silnika). Wypraska części silnika w pięknym pomarańczowym kolorze. Szyby. Kabina. Wyrzutnia. Mniejsze pudełko zawiera opony, druty, blachy i kalkomanie. Instrukcja posiada 28 stron (28 kroków na ciągnik, 13 na przyczepę, 6 na wyrzutnię), opisany 1 rodzaj malowania (a są inne?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 mam ten model na samym spodzie stosu w moim magazynie i co jakiś czas zerkam czy ktoś się pokusił o wypuszczenie blaszki do niego... jakby ktoś przyuważył jakiś zestaw to proszę o sygnał minusem jest kabina dla kogoś kto będzie chciał robić otwarte drzwi - trzeba będzie je wyciąć, gdyż są odlane razem z całością opisany 1 rodzaj malowania (a są inne?) dobre pytanie, może coś w wielokolorowym kamuflażu? nie wyznaję się na chińskiej technice ale ten model mi się podoba Jędrek ps. duży model, duży in-box, dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 piękny model , czekam na relacje budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 opisany 1 rodzaj malowania (a są inne?) dobre pytanie, może coś w wielokolorowym kamuflażu? nie wyznaję się na chińskiej technice ale ten model mi się podoba - jasne ze jest - czterobarwny. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 - jasne ze jest - czterobarwny. piękne Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzaw Napisano 27 Lipca 2007 Autor Share Napisano 27 Lipca 2007 jasne ze jest - czterobarwny. ooo! to trzeba poszperac bardziej, bo taki mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi