sushi79 Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 pierwszy z serii f1 chyba nie ostatni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Brawo. Bardzo ładny. Ale skoro już zrobiłeś zdejmowany nos, to mogłeś coś tam z przodu dorobić. Jakąś elektronikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 He myślisz że nie chciałem....ale się nie dało bo w "nosie" jest wielki nit łączący że sobą podłogę z góra po jego obcięciu podłoga by wpadła do środka a tego bym nie chciał:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Bardzo ładny i czysto sklejony bolid. Bardzo mi się podoba ten model. Zdjęcia również klimatycznie, brawo za pomysłowość - wygląda jak na prezentacji przed sezonem Jak dobrze myślę to fotki są robione na tle monitora? pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Tak na tle monitora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 hehe a tak sie zastanawialem co to za tło bardzo ładny bolid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 w słońcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi