sushi79 Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 pierwszy z serii f1 chyba nie ostatni:) Cytuj
dumapolski Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Brawo. Bardzo ładny. Ale skoro już zrobiłeś zdejmowany nos, to mogłeś coś tam z przodu dorobić. Jakąś elektronikę. Cytuj
sushi79 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Napisano 16 Sierpnia 2012 He myślisz że nie chciałem....ale się nie dało bo w "nosie" jest wielki nit łączący że sobą podłogę z góra po jego obcięciu podłoga by wpadła do środka a tego bym nie chciał:/ Cytuj
powerpablo Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 Bardzo ładny i czysto sklejony bolid. Bardzo mi się podoba ten model. Zdjęcia również klimatycznie, brawo za pomysłowość - wygląda jak na prezentacji przed sezonem Jak dobrze myślę to fotki są robione na tle monitora? pozdrawiam Paweł Cytuj
maciol Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 hehe a tak sie zastanawialem co to za tło bardzo ładny bolid Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi