RH Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Modelik Eduarda P-39Q Airacobra w skali 1:48.Samolot mam nadzieje tak znany że pominę wszystkie te opisy i dane techniczne ,a dla dociekliwych polecam Wikipedię . Model w malowaniu radzieckim .A dokładnie (wypis z instrukcji ):P-39Q-5-BE A.P.Filatov 30th GIAP 273 GIAD Polska 1944 (25 zwycięstw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Ładny model. Jedynie przednie kółko jakoś tak dziwnie wygląda, a dokładnie kszałt opony. Ale to tylko moje odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Ładny model.Jedynie przednie kółko jakoś tak dziwnie wygląda, a dokładnie kszałt opony. Ale to tylko moje odczucie. Takie dali ,to i takie wstawiłem , a co tam Ostatecznie to "ruchol " a ja jako wiekowy za tymi baciuchami nie przepadam (może dlatego ze kazali nam w szkole na silę wpajać "język wrogów " Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 No już myślałem, że choinki nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi