Michał96 Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam, mam pytanie w sprawie figurek-kompletnie nie znam się na umundurowaniach. Potrzebuję figurek z okresu walk o Berlin. Najbardziej odpowiednie pozy mają te figurki http://www.mojehobby.pl/products/Rosyjscy-oficerowie-na-polowej-odprawie.html Niestety nie wiem, czy ich umundurowanie nadaje się do operacji berlińskiej. Liczę na pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja tych figurek użyłem na podstawkę KURKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaatzs Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Zależy co chcesz uzyskać. Ja skłaniał bym się ku umundurowaniu troszkę cieplejszemu. Po zdjęciach widać że kwiecień nie był jak teraz, pełnią lata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2012 No dokładnie xaatzs, czyli będę musiał znaleźć coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi