TAPIR Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Obecnie chciałbym zacząć budowę modelu dość nietypowego ale niestety mam tylko to jedno zdjęcie (chodzi oczywiście o ten pojazd z tyłu) : Ktoś z forumowiczów jest w stanie rozpoznać ten pojazd ?? ;/ Może jakaś nazwa, jakieś zdjęcie ?? Serdecznie dziękuje z góry za pomoc ;) Pzdr MT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Witam jest to Mineräeumwagen Sd. Kfz 300 B1 a tu masz nawet model http://www.attack-hobby-kits.cz/72360.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Uuuuu dzięki ! :P Szkoda że nie ma takiego w 35 ;p Musze teraz poszukać czegoś co się wykorzysta jako produkt wyjściowy, jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Niestety cię rozczaruję ale nic takiego nie ma . Zostaje wykonać go samemu. .Ale może ci to pomoże :http://sketchup.google.com/3dwarehouse/details?mid=d1f6a0638ca689fb4247d24229fd1cd4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Superancko dzięki wielkie Jak coś podziałam z tym modelem napewno pokażę na forum To jeszcze jedna zagłostka poniżej, chodzi mi głównie o karabin co to może być za ustrojstwo ?? Zwykły amerykański MG ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Superancko dzięki wielkie o jeszcze jedna zagłostka poniżej, chodzi mi głównie o karabin co to może być za ustrojstwo ?? Zwykły amerykański MG ?? Może jakiś Oerlikon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 To wyglada na Rheinmetal 2 cm Flak uzywane w Kriegsmarine. We Wloszech stawiali takie na Blitzu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi