Jack Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Mój Western Star to jeden z wielu z mojej kolekcji.Zwykle coś przerabiam i dodaję ale bez przesady bo nie mam tyle możliwości czasowych i technicznych co inni.Sklejam od lat głównie dla własnej satysfakcji i świetnie się przy tym bawię.Ten holownik wyjątkowo pobudził moją wyobrażnię i jest jednym z moich ulubionych.Uczę się powoli wrzucać fotki moich modeli a ten to właśnie pierwszy raz i myślę już o sesji dla następnego modelu. Cytuj
tomeka6 Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Piekny holownik, podoba mi sie styl w jakim jest utrzymany. Co mi sie jednak nie podoba to widoczne laczenia na tych cylindrach do zasysania powietrza do silnika. Cytuj
Ruderigo Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Nooooo nareszcie Jacku się podzieliłes swoją twórczością z szersza publicznością!!! Teraz dawaj pozostałe modele :-D Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :-) P.S. Wrecker piękny oczywiście! Cytuj
Maverick Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Piękny model odrobinę za czysty. Wozy strażackie zazwyczaj są czyściutkie ;) Cytuj
sushi79 Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 witam model fajny jednak na zdjęciu 11 od góry widać ze orurowanie grila i zderzaka nie jest równe na zdjęciu widać jak opada na jedna stronę Cytuj
copycat Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Złamany jeden z teleskopów podnoszących ramię holownika, widoczne łącznia ramienia holownika, jak i na wymienionych już filtrach powietrza, a także na zbiornikach paliwa. Chromy na kabinie i sleeperze pomalowane razem z kabiną. Koło zapasowe w takim miejscu? Nie pozbyłeś się nakrętek z niego, przecież nie są one tam na stałe. Słabe linie podziału. Tak jak piszesz dodatki raczej ubogie. Model jak dla siebie fajny. Przyzwoicie pomalowany. Sklejasz od lat, a nie masz czasu, może zamiast 3-4 modeli zrobić 1, ale porządnie. Cytuj
Jack Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 Bardzo dziekuję za dotychczasowe opinie pozdrawiając wszystkich modelarzy walczących z kolejnymi modelami.Powodzenia na wystawach,konkursach i zawodach zadowolenia i wiele radości z chwil przy sklejaniu kolejnego modelu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi