Jack Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Mój Western Star to jeden z wielu z mojej kolekcji.Zwykle coś przerabiam i dodaję ale bez przesady bo nie mam tyle możliwości czasowych i technicznych co inni.Sklejam od lat głównie dla własnej satysfakcji i świetnie się przy tym bawię.Ten holownik wyjątkowo pobudził moją wyobrażnię i jest jednym z moich ulubionych.Uczę się powoli wrzucać fotki moich modeli a ten to właśnie pierwszy raz i myślę już o sesji dla następnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Piekny holownik, podoba mi sie styl w jakim jest utrzymany. Co mi sie jednak nie podoba to widoczne laczenia na tych cylindrach do zasysania powietrza do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKamilx Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruderigo Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Nooooo nareszcie Jacku się podzieliłes swoją twórczością z szersza publicznością!!! Teraz dawaj pozostałe modele :-D Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :-) P.S. Wrecker piękny oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaszub Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Piękny model odrobinę za czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Piękny model odrobinę za czysty. Wozy strażackie zazwyczaj są czyściutkie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 JACK pokaż resztę modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 witam model fajny jednak na zdjęciu 11 od góry widać ze orurowanie grila i zderzaka nie jest równe na zdjęciu widać jak opada na jedna stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Złamany jeden z teleskopów podnoszących ramię holownika, widoczne łącznia ramienia holownika, jak i na wymienionych już filtrach powietrza, a także na zbiornikach paliwa. Chromy na kabinie i sleeperze pomalowane razem z kabiną. Koło zapasowe w takim miejscu? Nie pozbyłeś się nakrętek z niego, przecież nie są one tam na stałe. Słabe linie podziału. Tak jak piszesz dodatki raczej ubogie. Model jak dla siebie fajny. Przyzwoicie pomalowany. Sklejasz od lat, a nie masz czasu, może zamiast 3-4 modeli zrobić 1, ale porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 Bardzo dziekuję za dotychczasowe opinie pozdrawiając wszystkich modelarzy walczących z kolejnymi modelami.Powodzenia na wystawach,konkursach i zawodach zadowolenia i wiele radości z chwil przy sklejaniu kolejnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi