Skocz do zawartości

Mój holownik i pierwsza wrzuta na forum

Jack

Rekomendowane odpowiedzi

scaled.php?server=404&filename=zdjcie0397c.jpg&res=crop

scaled.php?server=801&filename=zdjcie0391h.jpg&res=landing

scaled.php?server=607&filename=zdjcie0394r.jpg&res=landing

scaled.php?server=607&filename=zdjcie0394r.jpg&res=landing

scaled.php?server=834&filename=zdjcie0395m.jpg&res=landing

scaled.php?server=834&filename=zdjcie0395m.jpg&res=landing

scaled.php?server=404&filename=zdjcie0397c.jpg&res=landing

scaled.php?server=818&filename=zdjcie0380s.jpg&res=landing

scaled.php?server=534&filename=zdjcie0381i.jpg&res=landing

scaled.php?server=24&filename=zdjcie0382n.jpg&res=landing

scaled.php?server=545&filename=zdjcie0384o.jpg&res=landing

scaled.php?server=836&filename=zdjcie0386f.jpg&res=landing

scaled.php?server=849&filename=zdjcie0387e.jpg&res=landing

scaled.php?server=191&filename=zdjcie0388g.jpg&res=landing

scaled.php?server=826&filename=zdjcie0389p.jpg&res=landing

scaled.php?server=809&filename=zdjcie0390c.jpg&res=landing

scaled.php?server=27&filename=zdjcie0391n.jpg&res=landing

Mój Western Star to jeden z wielu z mojej kolekcji.Zwykle coś przerabiam i dodaję ale bez przesady bo nie mam tyle możliwości czasowych i technicznych co inni.Sklejam od lat głównie dla własnej satysfakcji i świetnie się przy tym bawię.Ten holownik wyjątkowo pobudził moją wyobrażnię i jest jednym z moich ulubionych.Uczę się powoli wrzucać fotki moich modeli a ten to właśnie pierwszy raz i myślę już o sesji dla następnego modelu.

Piekny holownik, podoba mi sie styl w jakim jest utrzymany. Co mi sie jednak nie podoba to widoczne laczenia na tych cylindrach do zasysania powietrza do silnika.

Złamany jeden z teleskopów podnoszących ramię holownika, widoczne łącznia ramienia holownika, jak i na wymienionych już filtrach powietrza, a także na zbiornikach paliwa. Chromy na kabinie i sleeperze pomalowane razem z kabiną. Koło zapasowe w takim miejscu? Nie pozbyłeś się nakrętek z niego, przecież nie są one tam na stałe. Słabe linie podziału. Tak jak piszesz dodatki raczej ubogie.

Model jak dla siebie fajny. Przyzwoicie pomalowany. Sklejasz od lat, a nie masz czasu, może zamiast 3-4 modeli zrobić 1, ale porządnie.

Bardzo dziekuję za dotychczasowe opinie pozdrawiając wszystkich modelarzy walczących z kolejnymi modelami.Powodzenia na wystawach,konkursach i zawodach zadowolenia i wiele radości z chwil przy sklejaniu kolejnego modelu.