Gość Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Oglądałem wczoraj relację z targów w Kielcach i chyba przez chwilę mignął mi Puszczyk z uzbrojeniem na zewnetrznych belkach? Czy ktoś może to potwierdzić? Czy tylko mi się zdawało, czy rzeczywiście doczekaliśmy się uzbrojonego Puszczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Możliwe, ale pamiętaj Andrzeju, że na takich targach to różne cudawianki można obejrzeć, co nie znaczy że nabiorą realnych kształtów (jak np. ostatnio w Bydgoszczy Su-22 w szarym kamuflażu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 To jest prototyp wersji bezpilotowej póki co w testowym wariancie pilotowym. http://www.pzl.swidnik.pl/pl/pzl-swidnik-prezentuje-po-raz-pierwszy-sw-4-solo-ruasoph/0,-ez,1 A tutaj inny bezzałogowiec. http://www.altair.com.pl/mspo-report/view?article_id=379&q=ILX-27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Dzięki Tofik, właśnie nie bardzo wierzyłem swoim oczętom, bo doslownie kątem oka ekran TV widziałem Możliwe, ale pamiętaj Andrzeju, że na takich targach to różne cudawianki można obejrzeć, co nie znaczy że nabiorą realnych kształtów (jak np. ostatnio w Bydgoszczy Su-22 w szarym kamuflażu ) Grzesiu, ale właśnie tylko takie cuda wianki w przypadku naszego przemysłu możemy sobie pooglądać, dla drugiego naprzykładu W-3PL/N, małe szanse, że w powietrze się wzbije, ale za to jaki materiał na model Sukę w szarym kamuflażu oczywiście widziałem, ale mnie nie zachwyciła ...chociaż w świetle ostatnich decyzji, to niechby i w takim kamuflażu jeszcze sobie z parę lat polatała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Grzesiu, ale właśnie tylko takie cuda wianki w przypadku naszego przemysłu możemy sobie pooglądaćSmutna prawda niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 No ale prezentuje się pięknie. Nic tylko zrobić model. Mam nadzieję, że pojawi się trochę więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Widziałem oglądałem. I tu akurat bym był trochę większym optymistą niż przy Głuszcu. W rodzinie AgustaWestland brakuje śmiglaka tej wielkosci co Puszczyk, a opracowanie takiego bezpilotowca nawet do tego etapu kosztuje. Więc może coś z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi