skala72 Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Z firmy Beck ukazał się model: - Berliet CBA Truck 1914-1918 w dwóch skalach: 1/72 i 1/35. Wkrótce ukarze się nowy model Berliet CBA cargo truck Polish Army 1920 (Beck 72002) w skali 1/72: Zestaw nie zawiera modelu armaty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Października 2012 Autor Share Napisano 10 Października 2012 Maleńki in-box'ik Berliet CBA cargo truck Polish Army 1920: Najbardziej powaliła mnie wielkość PUDŁA. Zaznaczę, że model nie zawiera modelu armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertPorada Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 No ładnie wygląda to dzieło Darka. Temat też śliczny, akurat jakiegoś FT17 warto by zrobić. Trzeba zacząć szukać malowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 Bardzo ładnie, dzisiaj jeszcze raz oglądałem z klientem (oba modele). Darek bardzo fajnie rozwiązał napis na plandece Berlieta CBA (7201), a mianowicie jest to naklejka z grubszej folii. Polski również rewelacja. Ciekawe czy będzie 75 mm Schneider wz. 1897 (early), bo wersję late zrobił Peter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertPorada Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Bardzo ładnie, dzisiaj jeszcze raz oglądałem z klientem (oba modele). Darek bardzo fajnie rozwiązał napis na plandece Berlieta CBA (7201), a mianowicie jest to naklejka z grubszej folii. Polski również rewelacja. Ciekawe czy będzie 75 mm Schneider wz. 1897 (early), bo wersję late zrobił Peter. Jak mi jaskółki doniosły to będzie. Nie wiadomo jeszcze czyj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Października 2012 Autor Share Napisano 19 Października 2012 Bardzo ładnie, dzisiaj jeszcze raz oglądałem z klientem (oba modele). Darek bardzo fajnie rozwiązał napis na plandece Berlieta CBA (7201), a mianowicie jest to naklejka z grubszej folii. Polski również rewelacja. Ciekawe czy będzie 75 mm Schneider wz. 1897 (early), bo wersję late zrobił Peter. Jak mi jaskółki doniosły to będzie. Nie wiadomo jeszcze czyj. Hmm, to nie spekulujmy. Ja wiem, ty wiesz i niech tak zostanie. Ciiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Maja 2013 Autor Share Napisano 22 Maja 2013 Wiadomość ta powinna ucieszyć wszystkich fanów pojazdów francuskich z WWI. W czerwcu ukaże się nowy model polskiej firmy Beck RMK w skali 1/72. - Renault EG (WWI) - Beck 72003 Model zawiera instrukcję oraz zestaw kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi