pees Napisano 23 Września 2012 Napisano 23 Września 2012 Witam Chciałbym przedstawić dotychczasowy stan pracy nad w/w pojazdem, model wykonuję prosto z pudełka, z małymi dodatkami od siebie w przedziale silnika. Cytuj
pan_piotrek Napisano 23 Września 2012 Napisano 23 Września 2012 Jesteś pewien że wnętrze powinno być białe? Wydaję mi się że raczej było w kolorze kamo. Cytuj
pees Napisano 23 Września 2012 Autor Napisano 23 Września 2012 Już nie jestem pewien co do koloru wnętrza, model zaczynałem parę miesięcy temu i teraz już sam nie wiem skąd mi się wzięła koncepcja białego wnętrza. Przemaluje wnętrze na nowo. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Cytuj
pees Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 Mała aktualizacja w temacie, wnętrze pryśnięte na czarno pod kamo Panzer Dunkelgel 1943 (Flat) Przednia płyta wstawiona na sucho, w celu ustalenia bocznych. Oczywiście wnętrze przed papraniem brudzingowym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi