pees Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Witam Chciałbym przedstawić dotychczasowy stan pracy nad w/w pojazdem, model wykonuję prosto z pudełka, z małymi dodatkami od siebie w przedziale silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Jesteś pewien że wnętrze powinno być białe? Wydaję mi się że raczej było w kolorze kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 23 Września 2012 Autor Share Napisano 23 Września 2012 Już nie jestem pewien co do koloru wnętrza, model zaczynałem parę miesięcy temu i teraz już sam nie wiem skąd mi się wzięła koncepcja białego wnętrza. Przemaluje wnętrze na nowo. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2013 Mała aktualizacja w temacie, wnętrze pryśnięte na czarno pod kamo Panzer Dunkelgel 1943 (Flat) Przednia płyta wstawiona na sucho, w celu ustalenia bocznych. Oczywiście wnętrze przed papraniem brudzingowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi