BEDU Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 Witam Skończyłem właśnie model Subaru Impreza WRC 2001 z firmy TAMIYA w skali 1/24 Lista zmian: - nowy lakier mica blue bez bezbarwnego więc wygląda jak matowy - czarna maska , dach i spoiler - pomarańczowe felgi i klatka bezpieczeństwa - PL i reszta w sumie seria Zdjęcia; Cytuj
Madmax Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Nie przepadam za takimi wizualizacjami rajdówek, ale ogólnie model wygląda na czysto i starannie wykonany. Jest tylko jakiś dziwny osad na prawym przednim błotniku. Jedyne co bym zmienił to na czarne elementy karoserii położył bym jeszcze kalkę carbonu. Ogólnie gratulacje. Cytuj
Majutek Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Model zrobił na mnie duże wrażenie, ale ciekawi mnie jak zrobiłeś klatkę ? Cytuj
Rabbit666 Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Klatka była zestawowa, jeśli się rozumiemy A co z lancerem? Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi