BEDU Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Witam Skończyłem właśnie model Subaru Impreza WRC 2001 z firmy TAMIYA w skali 1/24 Lista zmian: - nowy lakier mica blue bez bezbarwnego więc wygląda jak matowy - czarna maska , dach i spoiler - pomarańczowe felgi i klatka bezpieczeństwa - PL i reszta w sumie seria Zdjęcia; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Agresywna Subarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 Nie przepadam za takimi wizualizacjami rajdówek, ale ogólnie model wygląda na czysto i starannie wykonany. Jest tylko jakiś dziwny osad na prawym przednim błotniku. Jedyne co bym zmienił to na czarne elementy karoserii położył bym jeszcze kalkę carbonu. Ogólnie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majutek Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 Model zrobił na mnie duże wrażenie, ale ciekawi mnie jak zrobiłeś klatkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 Klatka była zestawowa, jeśli się rozumiemy A co z lancerem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi