kasanga Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Witam Zobaczyłem ten zestaw przy okazji poszukiwań kalek do F-15 E "We Never Forget" Zachwycił mnie bardzo, a że w szafie leży i czeka F-15 E Revell 1:144, to postanowiłem go nabyć. Kupiłem poprzez stronę producenta i uzbroiłem się w cierpliwość, ponieważ zakładałem, że zza wielkiej wody będzie płynęło około miesiąca. Po 10-ciu dniach niespodzianka, listonosz trzyma w ręku niewielkie pudełko. Zawartość: Niestety miał miejsce straszny incydent: Moja teściowa wzięła w palce odlew z dyszami i nacisnęła myśląc, że żywica jest elastyczna. Niestety nie była i zanim zacząłem się cieszyć, to już byłem wściekły. Na szczęście posiadam umiejętność odlewania żywic , tak więc jeszcze tego samego dnia wykonałem formę wszystkich elementów, przydadzą sie do innych modeli w 1:144 ( F-16, F-22, A-10, B-1B, ) Oto i druga dysza, której już nie dam nikomu dotknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 czy teściowa przeżyła Twoje zdenerwowanie? A tak na poważnie ...jak na taka małą skalę to detale robią niesamowite wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasanga Napisano 6 Października 2012 Autor Share Napisano 6 Października 2012 Teściowa dotknęła moje zabawki dwa razy: Pierwszy i ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi