arturwoszczyna Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 a więc tak ostatnio mi przyszła paczka z modelem czołgu m4a1 sherman firmy dragon sklala 1:72 i zakupiłem 3 farbki firmy humbrol i jakiś klej oczywiście modelarski i moje pytanie co jeszcze kupić żębym mógł zacząć model jakie pendzle i jakie narzędzia proszę o pomoc za wszystkie odpowiedzi będę wdzięczny PS. żeby to mnie też za drogo nie kosztowało coś takiego co również można znaleść w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Jest taki temat o podstawowych narzędziach modelarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Potrzebny jest model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi