plastikk Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Generalnie prosto z pudła.Pędzlowany... Coś tam powymieniałem ,coś dodałem ''od autora''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Witam! !:72 to nie moja skala, ale modelik jest generalnie ładny. Dobrze wygląda i jest na czym oko zawiesić. Drażni mnie tylko jedna rzecz. Dlaczego rury od filtrów powietrza pomalowałeś na rdzawo? Tam nie było żadnych temperatur i rury te nie mogły się tak utleniać. Przewody te mylone są często z wydechem i wielu modelarzy popełnia ten błąd. Natomiast sam wydech znajdował się w tylnej żaluzji tuż nad hakiem holowniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Tja...wiedziałem,wiedziałem-ot sugestie modelami innych modelarzy.Się podmaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 W ramach poprawek zerknij jeszcze na prawą gąskę przy ostatnim kółeczku. Wydaje mi się, że trochę się rozjechała i lekko zapadła, ale to drobiazg, bo modelik całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Fajny karaluszek a tak na serio to jeden z moich ulubionych czołgów sam składam własnie dwa tyle ze w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi