filipsg Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Witam ,,latającą" część naszego forum Na powitanie chcę zaprezentować moje najnowsze latadełko, i pierwsze z którego jestem zadowolony, czyli szwedzkiego Spita. Model sklejałem (łącznie z przerwami) cztery miesiące i jest to mój pierwszy samolot w którym szpachlowałem szparę między połowami kadłuba i drugi w którym stosowałem washa. Czuję że mogłem zrobić go lepiej, no ale i jestem usatysfakcjonowany Obiecałem sobie że już więcej nie będę malował owiewek bez masek, bo znowu nie podoba mi się moje malowanie jej Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topik77 Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 wolno ale do przodu, tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Wybacz, że dopiero teraz No, jako Spitoman widzę sporo mankamentów, ale przekładam to na młody wiek modelarski... Jak dla mnie model wykonany jest "ciężko" - tzn nierówno sklejony - przejście skrzydło kadłub... Fatalnie wklejone z lewej strony drzwiczki aparatu (nie pomalowane). Kołpak śmigła nie dolega do podstawy... Wybacz krytykę, ale to chyba lepsze niż pseudo zachwyty. Sądzę, że jeśli do następnego modelu przyłożysz się bardziej, to będzie o niebo lepszy . Życzę wiele cierpliwości. Fiedotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi