Kuba9575 Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Dzień dobry W programie z TVP Info pt. "Było, nie minęło..." w "Łosiowych" odcinkach pokazywano nagrania archiwalne z lotów na tym bombowcu. Zastanowiła mnie biała, ruchoma część usterzenia. W związku z tym mam pytanie: jest to standardowe oznaczenie prototypu? Samolotu do testów w locie? Chodzi mi o to co na zdjęciach: Fotki z internetu Pozdrawiam, JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 W programie z TVP Info pt. "Było, nie minęło..." w "Łosiowych" odcinkach pokazywano nagrania archiwalne z lotów na tym bombowcu. Zastanowiła mnie biała, ruchoma część usterzenia. W związku z tym mam pytanie: jest to standardowe oznaczenie prototypu? Samolotu do testów w locie? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9575 Napisano 28 Października 2012 Autor Share Napisano 28 Października 2012 W programie z TVP Info pt. "Było, nie minęło..." w "Łosiowych" odcinkach pokazywano nagrania archiwalne z lotów na tym bombowcu. Zastanowiła mnie biała, ruchoma część usterzenia. W związku z tym mam pytanie: jest to standardowe oznaczenie prototypu? Samolotu do testów w locie? Tak. Dziękuję za szybką odpowiedź. Krótko, zwięźle i na temat. Pozdrawiam, JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi