Mirek66 Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 Fartuchy są pomarszczone , były aż za mocno i musiałem szpachlować Zawsze zabezpieczam śmierdziuszki sido tylko trzeba położyć ze dwie warstwy aż się będzie błyszczał równo na całej powierzchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Miałem na myśli ujęcie ze 2mm z wysokości/szerokości, poprzesuwanie zawiasów we właściwe miejsca i opcjonalnie usunięcie trzeciego podnóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 Nie tego nie ruszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2012 Model wyłosiowany teraz muszę parę dni dać mu wyschnąć aby nie zostawić na nim za dużo śladów palców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Ładny brudasek wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 No no no coraz bardziej zaczyna chodzić za mną ten modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Świetnie to wyszło, kolory teraz jak żywcem ściągnięte z wozu. Czekam na dalsze etapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2012 Podziękował koledzy musi trochę wyschnąć to zacznę brudzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juvart Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Rozumiem, że ten wash był robiony po całym modelu, nie tylko punktowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Mirek, ja Cię proszę, Ty zostaw ten model tak, jak jest, nie waż się go brudzić. Malowanie i łosiek wyszły Ci super, nie chowaj tego pod zwałami błota i kurzu. Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Mirek, ja Cię proszę, Ty zostaw ten model tak, jak jest, nie waż się go brudzić. Malowanie i łosiek wyszły Ci super, nie chowaj tego pod zwałami błota i kurzu. Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 W 100% się z Tobą zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2012 Podziękował koledzy , nie ma obawy abym go za szlamował ole dodam jeszcze punktowe przebarwienia oraz trochę kurzu na dole pojazdu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2013 Prace zakończone zapraszam do galerii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi