RH Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Znowu modelik tym razem to nie dwupłacik ,a rasowa nazistowska maszyna Fw -190 A5 z firmy Dragon .Z pełna odpowiedzialnością mogę napisać ze to taki współczesny vintage A to za sprawa niezbyt dopasowanych części.Znawcy tego samolotu ,dodadzą ze nie jest on do końca taki jak orginał .,ale co tam ja zrobiłem go tak jak go "żółtki "wyprodukowały bez zbędnego wgłębiania sie w konstrukcję ,Szkoda moich nerwów Jest tyle lepszych i mniej stresogennych konstrukcji . Na czas w którym on się pojawił był niczego sobie ,no ale już teraz przy innych wyrobach , wypada blado . Model w barwach słynnego Asiora Hermana Grafa Francja kwiecień 1943 Special Komande/Jagd-Erganzungsgruppe-Ost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garrett Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Ciekawy "mottling", malowany z ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Ładny. Jak wszystkie Twoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi