Bocian Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Dlaczego mój chrom jest bez połysku? Tak jak na wieku?? A chrom który mi wyszedł wygląda tak: NA zdjęciach tego niewidac jest po prostu bez połysku, byłby super jako aluminium ale pisze ze to jest CHROM?? JAK WY ZAWODOWI MODELARZE NAKŁADACIE CHROM?? (elefantes, kubamich, tornato, pretorian i wszyscy) PROSZĘ WSZYSTKICH O PORADĘ JAK ZROBIĆ BY BYŁ TO PRAWDZIWY CHROM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Dlaczego mój chrom jest bez połysku? Tak jak na wieku?? Bo to na wieczku to sciema. ROSZĘ WSZYSTKICH O PORADĘ JAK ZROBIĆ BY BYŁ TO PRAWDZIWY CHROM??Czlwieku, bylo o tym na forum ze dwadziescia razy conajmniej. O czyms takim, jak na przyklad ALCLAD II, slyszales? Jezeli nie, to wpisz takie slowo w wyszukiwarce... I przestan pisac WIELKIMI LITERAMI, bo to jest wkurzajace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 zdjęcia faktycznie dużo mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi