mysiek13 Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Witam i przedstawiam swoja pierwszą pracę na tym Forum. Witam i przedstawiam postępy weeknedowe przy mini-dioramce - scenka ma przedstawiać Front Wschodni późną jesienią 1944r. T34 (Dragon) i ZIS 5BV ( AER) będą jeszcze miały nieco detali , PAK40 (Roden) chyba jest skończony - może jakieś drobne podmalunki...Dodani zostana tankujący tankiści oraz kilku LWP-iaków w płaszczach przeczesujących pozycję działa w poszukiwaniu trofiejnych zdobyczy... Kolory diormay nie są tak intensywne jak na fotkach, robione przy sztucznym świetle nieco przekłąmują. Proszę o komentarze Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Scenka ciekawa. Malowaie pojazdó i brudznie mi pasuje. Kilka drobnych uwag: - potraktuj wewnętrzne strony włazów jakimś brązowym filtrem - zbyt się ten biały odznacza, - o ile dobrze widzę to chyba na przednich kołach gąsienice nie leżą kompletnie. Wiem że mała skala, ale yo da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 13 Listopada 2012 Autor Share Napisano 13 Listopada 2012 Dzięki za zauważenie koła napinającego - faktycznie się obluzowało-muszę poprawić - skala mała ale nie usprawiedliwia to babola Co do wnętrza włazów - teoretycznie powinny byc zielone, ale chciałem przełamać zieleń - wszędzie jej pełno i dałem białe. Filtrować je jeszcze będę. MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2013 Witam i przedstawiam kilka fotek z dalszej pracy nad scenką. Prosze o komentarze Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Koniec już bliski. A scena mi się widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi