heavy1123 Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Cześć, Nigdzie nie znalazłem tematu związanego z przylotem pierwszego Boeing'a 787 Dreamliner dla LOTu do Polski, więc zapraszam do tej krótkiej relacji zarówno z pod płotu, jak i płyty Lotniska Chopina oraz bazy technicznej LOTu i wnętrza Dreamlinera http://www.poork.foto-fm.pl/Fotoreportaze_Boeing787_Dreamliner_EPWA.html Miłego oglądania ! FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Oglądałem fragment relacji w dniu przylotu nowego nabytku LOT-U na Polsacie News ( wybór kanału to akurat czysty przypadek) Samolocisko samo w sobie bardzo fajne, nowa jakość itp pochlebne opinie, itd . Wypowiadał się też sensownie ( co ostatnio w TV nie należy do częstych zjawisk) zachowując stosowny dystans do tematu pewien fachowiec z branży lotniczej. Za to Pani Prowadząca ( fajna kobietka skądinąd ) tak się podnieciła , zwłaszcza tuż przed przyziemieniem że pomyślałem że zaraz hmmm...dojdzie Miałem niezły ubaw i mało co z krzesła nie spadłem ze śmiechu ,przez co przeoczyłem ten niewątpliwie historyczny moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi