Pawel90 Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 Witam, słyszałem gdzieś że zdarzały się takie egzemplarze, że zamiast wieżyczki tradycyjnej, była wieżyczka od Stug-a, ma ktoś może zdjęcia takich maszyn? Oraz może orientuje się w jakich jednostkach zdarzały się takie cuda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 Minuta szukania w google http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=47&t=151194 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 22 Listopada 2012 Autor Share Napisano 22 Listopada 2012 Ajj... Dziękuję Tomku, nie wiem jak ja to w tych googlach szukałem że tego nie widziałem... Ale przyda się, mało modeli tego pojazdu widziałem do tej pory. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khaki Napisano 25 Grudnia 2014 Share Napisano 25 Grudnia 2014 Trochę nie w czas ale Pz. IV z tą wieżą to Beobachtungs-Wagen, wóz obserwacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi