drabik Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Czołem! Mam pytanie - przy natryskiwaniu bezbarwnej, błyszczącej pactry zrobiła mi się skórka pomarańczowa. 1. Dlaczego?? 2. Czy to da się jakoś spolerować? 3. Czy mat to jakoś zrównoważy? No tego to się akurat nie spodziewałem, zwłaszcza, że z kolorami raczej nie miałem problemów... Pytania może i głupie, ale dopiero zaczynam aerograficzne zabawy... Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Dobry do zmywania jest zmywacz vamodu. Szczerze mówiąc zmywa też humbrole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 22 Listopada 2012 Autor Share Napisano 22 Listopada 2012 Ale ja się zastanawiam, nie jak to zmyć tylko jak przepolerować i co poszło nie tak... A poza tym ta zabawka politechniczna składa się głównie ze szpachli więc przy próbie mycia obróci się w niwecz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmura Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Jak najbardziej mozna spolerowac. Uzyj drobnych papierow wodnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi