tombie01 Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 bardzo dobry pomysł - jestem za; to będzie po prostu miejsce na formum na którym ktoś będzie chciał wykonać daną scenkę historyczną - zaczynając od prezentacji fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 POPIERAM! Bo mam kilka pomysłów i pomęczę Was hihihihihihihihi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Też jestem za tym, żeby projekt żył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Co do pozostałych osób biorących udział w nieudanym -konkursie -galerii-proszę o pokazanie swoich prac po ukończeniu ich a wszystkich o ocenę prac (i nie gadanie że po czasie ) mam nadzieję że wszyscy się zgodzą z moją inicjatywą z góry DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Jak tylko łapka wyzdrowieje, kończę projekt i wstawiam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Mam nadzieję zmotywować wszystkich pierwszą deklarację już mam - Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Przyszła wiosna -z wcześniejszych wypowiedzi moich kolegów wynikało że chcą mieć więcej czasu na skończenie swoich modeli -no i co KIEDY SKOŃCZYCIE ile można czekać choćby na deklarację skończenia bo na niektóre modele chyba będziemy czekać do następnego roku . Normalnie- wstyd - do pracy rodacy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi