lubo89 Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Witam. Przedstawiam dopiero co skończony model MAN TGX 18.440 XXL ITALIAN STAR. Model praktycznie z pudła. Zrobiłem jedynie Super Single na przodzie i skróciłem tylne piasty. Lakier Motip odcień FSO (numeru nie pamiętam). Proszę o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Model prosty ale a wyjątkowy za razem, ciekawy lakier "produkuję" tylko Scanie i Mercedesy ale może się skuszę na EMAENA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 chyba się zakochałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Bardzo ładny model, mój ojciec jeździ starszym MANem TGA i ma te same naklejki na bocznych szybach. Nie wiem z czego była zrobiona ta owiewka nad przednią szybą, czarny czy przezroczysty plastik, ale ona chyba jest przezroczysta i przyciemniona naprawde. Ale poza tym nie mam nic do powiedzenia, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Szkoda, że nie pokusiłeś się na zabawę z wnętrzem. Gołe plastiki strasznie psują efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Szkoda, że nie pokusiłeś się na zabawę z wnętrzem. Gołe plastiki strasznie psują efekt Mam tą samą uwagę. Dodam od siebie, że blendę przeciwsłoneczną zamontowałeś nieco za wysoko, powinna zakrywać trochę szybę. Pomijając te dwie sprawy to model świetnie sie prezentuje, z tym kolorem mu do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Share Napisano 26 Listopada 2012 Dzięki za komentarze. Z wnętrzem nic specjalnego nie planowałem dlatego jest tak jak jest, a blenda jest zamontowana prawidłowo (patrząc na zdjęcia realnego pojazdu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Bardzo fajny model, jest czysto sklejony co mi sie najbardziej podoba, bardzo przyjemny dla oka. Co do wnetrza to dwie osoby wczesniej Ci napisaly opinie, wiec nie ma sensu zebym sie powtarzal po nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Jednak czarny to czarny. Nie na darmo sprzedawcy Forda T zawsze klientom mówili tak : możecie Państwo zamówić sobie każdy kolor pod warunkiem że będzie to czarny....Ładny Maniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 Jednak czarny to czarny. Nie na darmo sprzedawcy Forda T zawsze klientom mówili tak : możecie Państwo zamówić sobie każdy kolor pod warunkiem że będzie to czarny....Ładny Maniek Dlatego poczerniłem swoją flotę modeli każdy następny z floty 1:24 będzie czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi