Maciek92 Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Na prośbę kolegi Dominik_K zamieszczam in-box'a ORP Dzik firmy Mach Plast w skali 1:400. Nie ma tylko instrukcji i kalkomanii (tej to chyba od nowości nie było ) Pudełko (przód i tył): Całość razem: Wypraski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 hahaha ale ilosc elementów, tu to intrukcja jest nie potrzebna:P. Szok ile ty za ten badziew dał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 9 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Ok. 5 zeta Kupiłem go ze względu na sentyment i mój tata pracuje w szkole im. B. Romanowskiego dowódcy dzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_K Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Mówiąc krótko ten model będzie miał wartośc dla tych którzy znają historię "Dzika":) Nie powiem,mogli się bardziej wysilic ale za 5 zeta sam bym łyknął Wielkie dzięki za szybką reakcje na moja prośbę.Swoją droga ciekawe czy ktoś jeszcze wydał model tego okrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 tak możesz z papieru go kupic w wiekszej skali 1:100. I np z drewna go wykonac:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 tak możesz z papieru go kupic w wiekszej skali 1:100. I np z drewna go wykonac:). można też jeszcze zbudować z plastiku od podstaw w skali nawet 1:15,5 tylko widzisz może być sporo z tym problemów. 5 zeta za baze (która defakto przypomina kształtem model, a nie kawał drewna czy też stos płyt polistyrenowych) do wykonania modelu to praktycznie nic. Do tego dodam fakt, że jeśli ktoś z czegoś takiego nie umie zrobić modelu nie powinien się brać za budowę modeli od podstaw a tym bardziej struganie ich z drewna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 9 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Mówiąc krótko ten model będzie miał wartośc dla tych którzy znają historię "Dzika" Nie powiem,mogli się bardziej wysilic ale za 5 zeta sam bym łyknął Wielkie dzięki za szybką reakcje na moja prośbę.Swoją droga ciekawe czy ktoś jeszcze wydał model tego okrętu. Zgodzę się z tobą, no i nie ma sprawy Z tego co ja się orientuję to chyba żadna inna firma nie robi Dzika Ale Sępa i HMS Undina (też U typ) robi Mirage Hobby. tak możesz z papieru go kupic w wiekszej skali 1:100. I np z drewna go wykonac:). Z papieru to już mam można też jeszcze zbudować z plastiku od podstaw w skali nawet 1:15,5 tylko widzisz może być sporo z tym problemów. 5 zeta za baze (która defakto przypomina kształtem model, a nie kawał drewna czy też stos płyt polistyrenowych) do wykonania modelu to praktycznie nic. Do tego dodam fakt, że jeśli ktoś z czegoś takiego nie umie zrobić modelu nie powinien się brać za budowę modeli od podstaw a tym bardziej struganie ich z drewna. Pozdrawiam Zobaczymy, na modelarni mamy zamiar zrobić może w tym roku Dzika lub inny okręt podwodny z planów. Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_K Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Ja mam na składzie ORP "Orzeł" z MM.Ale doświadczenia z kartonami zero,więc poleży jeszcze trochę.Jako,że jestem pozytywnie zakręcony na punkcie podwodniaków to szkoda by mi było go zepsuc.Ale doczeka sie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi