roni526 Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Mam model Kubelwagena Italeri i chcialbym zrobić efekt,że się on spalił. Jak mam to zrobić? Wiem,że macie fajne pomysły i na pewno mi pomożecie. Z góry dzięki Pozdrawiam roni526 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 podpal go:P. hehe. A bedzie wrak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Tu masz to co potrzebujesz. http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=31202&start=0 Zrób tak jak tu, a będziesz fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 No cóż, najpierw najlepiej nauczyć się robić dobre modele niezniszczonych pojazdów... Inaczej wychodzi byle co, które tylko straszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi