karambolis8 Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Witam. Chyba pierwszy raz zmusiłem się do zrobienia ładnego in-boxa Najpierw rzut oka na bohaterów: Żywiczne dysze I blaszki. Arkusz do kokpitu jest malowany i samoprzylepny Pozostałe dwa arkusze Tutaj trochę widać zwichrowanie aerodynamiczne końcówki płata. Miło, że Koreańczycy się o to zatroszczyli Pierwszy duży mankament modelu - płytkie wnęki podwozia głównego Jak to w porządnych zestawach, owiewka tradycyjnie ze szwem I parę zbliżeń: Wstępne składanie na sucho nastawia mnie bardzo optymistycznie. Na razie wszystko pasuje jak w najlepszych Tamiyach Przy Hornecie nie zrobiłem zbyt wiele. Cały czas czekam na paczkę z debonderem, bez tego klejenie blaszek mi nie idzie, więc robota stoi. Wypolerowałem za to owiewkę i popracowałem przy podwieszeniach. Znowu muszę pochwalić Academy. Bardzo ładnie zdetalowane elementy, bez szwów i przesunięć formy. Do tego świetne, szczegółowe kalki Cartografa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 karambolis8, sprawdź linki do zdjęć, bo część się "wykrzaczyła". Podobnie jak w warsztacie Tornado. A sam model będzie się nieźle prezentował Malowanie przyciąga uwagę, a i widząc jak go robisz, to można być spokojnym o efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2012 Imageshack pożarł zdjęcia... Model fajny, tylko szkoda że czasu tak bardzo brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2016 Witam. Warsztat jest wstrzymany, ale jakiś czas temu trochę podłubałem i dokupiłem dodatków. Wnęki podwozia z wlotami powietrza NeOmega Koła NorthStar AGM-65 NorthStar AIM-9 Eduard Następna aktualizacja nieprędko, ale zdjęcia nie powinny już zniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Pamiętam że bardzo się męczyłem z przyklejeniem lotek w tych Maverickach, blaszki są za grube do tych rowków. Gdzie kupiłeś te wnęki? Bardzo ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2016 Już nie pamiętam dokładnie, chyba w Martoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Karambolis8.Ale galopujesz Su-27,SU-33 Thunderbolt,F-18. Piękne kompleciki i fajowe ostre zdjęcia. Fajne warsztaty i takie bez stresowe. Kibicuje ,bo fajnie kleisz i pokazujesz Dzieki za porady w sprawie fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi