Grześ1541804924 Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) skasować Edytowane 24 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Ładny modelik coraz poważniej myśle nad kupnem go , a właściwie wersji B 26 K counter invader , a ile za niego dałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 10 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Ładny modelik coraz poważniej myśle nad kupnem go , a właściwie wersji B 26 K counter invader , a ile za niego dałeś ? Podawałem tą informację na początku (48zł). Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam. Jest to mój pierwszy in-box a przeprowadzam go, dlatego ponieważ chciałem zwrócić uwagę na temat Italerowskiego Invadera. Moim zdaniem model jest wart swej ceny (dałem za niego 48zł), Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Sorry nie zauważyłem U mnie kosztuje 57 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Sorry nie zauważyłem U mnie kosztuje 57 zł . Drogo, normalnie kosztuje coś koło 47zł :-/ (ja tez swojego za tyle kupiłem). Swoja drogą przy Counter Invaderze trzeba się mocno napracować:/ Spasowanie średnie, a do tego wiele elementów trzeba przerabiać, bo z rzeczywistością mają niewiele wspólnego:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzianin Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 A co z modelem A- 26 B/C ?? Jak bardzo rozmija się on z rzeczywistym samolotem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi