Mierzu Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2013 Znawcą nie jestem, ale zawsze wydawało się mi, że bikini to strój dwuczęściowy z odkrytym brzuchem i nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Nogami - czy tylko dwuczęściowy . Zgadza się ale taki strój dziewczyny zakładały dopiero po wojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Jak mi się zdaje są to fotosy z filmów a nie plakaty. Rozumiem fotki ale nie plakat chodzi mi o rozmiar . I jeszcze jedna sprawa plakat a malowanie dziewczynek na sprzęcie wojskowym zaczeło się od amerkanów ich dowódcy byli bardzo liberalni w tych sprawach , ale niemiecy to inna para kaloszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2013 Myślisz, że rozstrzelali by załogę pojazdu, za plakat innym niż z fuhrerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Wisz co dam sobie spokój bo widzę że i tak cię nie przegadam - jedyne co powiem na konkurs modelarski tego modelu bym nie wystawiał bo tam za mniejsze głupoty modele odpadały w przedbiegach .Pozdrawiam i jest to moje ostatnie wejście na ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi