ksiadz Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 Witam Model zrobiony tylko tak dla rozrywki z braku czasu i nadmiaru obowiązków chciałem się trochę zrelaksować i nie zważać na jego poprawność historyczną, a że przy tym modelu to ciężkie więc sobie wybaczyłem nie dociągnięcia Zapraszam do galerii: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 jako fan cobry mowie jest ok, choc ja do swojej dodalem czesci z kitecha, bo wiele jest nagiec zgodnosciowych w plastyku. a tak na marginesie to lepiej kupic jakis model z hb lub revella i przerobic, bedzie bardziej zgodny i ladniejszy. bo w sumie platyk jak i mc to tylko na wersje g jakos sie nadaja brawa za dopasowanie tylnego ogona, tylnego wirnika i oszklenia ogolnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi