Mors Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Witajcie !! Dawno nie robiłem nic w cywilach. Na szczęście mogę wrócić do klejenia, więc czas na jakiś poważniejszy warsztat. Jakiś czas temu nabyłem "po taniemu" ledwie zaczęty zestaw 24277 Nissan Xanavi Nismo Z: kompletny, trochę napoczęty, bez instrukcji. Jako iż stajnia Xanavi bardzo mi się podobała od dawna i od dłuższego czasu chciałem zrobić je wszystkie, tak więc udało mi się wejść w posiadanie: Do tego zakupiłem sobie jeszcze dodatki: Drugi zestaw do R35 jest w drodze i do R34 leci razem z nim. Czekałem z zamówieniem drugiego zestawu do R35 bo chciałem porównać różnice pomiędzy Xanavi, a Calsonic, a do tego potrzebowałem mieć je obydwa. Po oględzinach stwierdzam, że różnice nie są wielkie, więc można użyć blach z Xanavi do Calsonic'a w 90% więc zamówiłem. Obecnie zaczynam dłubać przy Nismo Z tylko, ale jeżeli będą głosy z publiczności domagające się równoległej relacji, to zrobię potrójny albo poczwórny nawet warsztat c.d.n... Pozdro Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Cześć! To są dopiero hardcorowe wyścigówki! Będę zaglądał to twojego tematu bo model ciekawy, dodatki interesujące, a i konstruktor nie byle jaki Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TreworBG Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 coś okropnego! (spokojnie to tylko moja subiektywna sugestia), nie przepadam za tego typu wyścigówkami, na razie jestem w 50% przekonany tylko do F1 siadam natomiast i przyglądam się nie tyle modelowi co technikom składania, malowania i kalkomaniowania, na pewno mi się to przyda POWODZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi