hadzi Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Moj egzemplarz skladal sie bez problemow a odlewy nie mialy uszkodzen (slyszalem opinie ze jednemu forumowiczowi trafil sie egzemplarz problematyczny). Jedyny zgrzyt to za szerokie golenie podwozia niewchodzace do gondoli. Z miom modelem wiaza sie inne problemy, dlatego wiele lat lezal nieukonczony. Za pierwszym podejsciem, gotowy juz model spadl mi z biurka i ...... , czekla az zabralem sie za remont i znowu katastrofa. Dzis bylo 3 podejscie i nie chcialem juz nic robic wiecej jak podoklejac urwane elementy i dodac nowe oszklenie. Wiem znowu bedzie o washu no i co No i zapomnialem o 2 poprzeczkach na ostatnim segmencie owiewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Skutki tej katastrofy widać chyba na drugim foto na przejściu kadłu-skrzydło z prawej. Kabina na tym samym foto też jakoś tak dziwnie wygląda, jakby boczny silny wiatr ją wygiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Ruchome czesci owiewki sa nalozone tylko i dlatego odstaja. A na 2 zjeciu - tak to pekniete laczenie. Nie chcialem podmalowywac by znowu czegos nie ... na zywo nie widac tego tak wyraznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 wrzuce i tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2013 Cóż to 2 prototyp. Ja budując model bazowałem na Wydawnictwie Militaria. Teraz tego zmieniał nie będę, bo musiałbym przemalować cały model a to spowoduje wieksze problemy. Farby sprzed lat juz nie mam więc podmalówka też nie wchodzi w grę. Pech i tyle - nie pierwszy i nie ostatni pewnie. Zawsze się na czymś opierać trzeba a potem wychodzą nowe fakty i jest cierpko. Takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi