Emilssi Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Czesc, Oto moj najnowszy i zarazem ostatni w 2012 roku model (Szczerze mowiac to musze dokonczyc tylne lampy, naprawic przelaczniki na konsoli bo kilka odpadlo i ‘ogolic’ oraz przykleic do fotela pasy. Ale poniewaz w najblizszym czasie raczej nie bede mial czasu n ate czynnosci, pokaze Wam to co mam do tej pory). Swietny zestaw! Model praktycznie sklada sie sam – klasyczny majstersztyk (nawet jak na Tamiye) Pozdrawiam Emil Cytuj
Gobain Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Normalnie wsiadać i jechać .Czym go malowałeś ? To jest jakaś specjalne farba ? Czy lakier samochodowy ? Cytuj
MartiniOCP Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Przepiękny! Lakier 1 klasa. Reszta podobnie. Super szczegółowy motorek. Jedynie te śrubki w rozrządzie jakby lekko poza skalą ale to szczegół. Sponiewierałeś po raz kolejny. pzdr. Cytuj
copycat Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Rewelacja. Lubię takie maszyny. Prawy klosz przedniej lampy wygląda jakby był przekręcony. Ożebrowanie szkła jest przekręcone, a w lewej te linie są pionowo. Cytuj
Skwarek Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Fajny, fajny, ile pali przy torowej jeździe? Tak na serio bardzo mi się podoba wykonanie. Brakuje mi tylko zacisków na przewodach olejowych Cytuj
Emilssi Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 Dzieki za komentarze panowie Farba to spray Tamiya polakierowany bezbarwnym 2k od Finnisher's - wedlug mnie najlepszy clear na rynku. Wytrzymaly I blyszczacy jak samochodowy a jednoczesnie latwy do polerowania jak modelarski lakier P.S. dzieki za wypatrzenie tego zonka z kloszami - postaram sie to naprawic przed ostateczna sesja Pozdrawiam Emil Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi