Emilssi Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Czesc, Oto moj najnowszy i zarazem ostatni w 2012 roku model (Szczerze mowiac to musze dokonczyc tylne lampy, naprawic przelaczniki na konsoli bo kilka odpadlo i ‘ogolic’ oraz przykleic do fotela pasy. Ale poniewaz w najblizszym czasie raczej nie bede mial czasu n ate czynnosci, pokaze Wam to co mam do tej pory). Swietny zestaw! Model praktycznie sklada sie sam – klasyczny majstersztyk (nawet jak na Tamiye) Pozdrawiam Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Normalnie wsiadać i jechać .Czym go malowałeś ? To jest jakaś specjalne farba ? Czy lakier samochodowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Przepiękny! Lakier 1 klasa. Reszta podobnie. Super szczegółowy motorek. Jedynie te śrubki w rozrządzie jakby lekko poza skalą ale to szczegół. Sponiewierałeś po raz kolejny. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Rewelacja. Lubię takie maszyny. Prawy klosz przedniej lampy wygląda jakby był przekręcony. Ożebrowanie szkła jest przekręcone, a w lewej te linie są pionowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skwarek Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Fajny, fajny, ile pali przy torowej jeździe? Tak na serio bardzo mi się podoba wykonanie. Brakuje mi tylko zacisków na przewodach olejowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2013 Dzieki za komentarze panowie Farba to spray Tamiya polakierowany bezbarwnym 2k od Finnisher's - wedlug mnie najlepszy clear na rynku. Wytrzymaly I blyszczacy jak samochodowy a jednoczesnie latwy do polerowania jak modelarski lakier P.S. dzieki za wypatrzenie tego zonka z kloszami - postaram sie to naprawic przed ostateczna sesja Pozdrawiam Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi