Banny Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Forum służy do swobodnej dyskusji i wyrażania poglądów, często kontrowersyjnych i sprzecznych. To naturalne i jeśli kogoś to "mierzi", nie rozumie tej idei, to chyba powinien sobie darować odwiedzanie miejsc tego typu, Kolego wuwumaster. Wszystkie modele w galerii oglądam z ciekawością. Nie odzywam się we wszystkich wątkach, mimo że jestem dość aktywny na forum, nie mam takich możliwości czasowych, ani takiej wiedzy. Np Albatros mi sie podoba, ale nie potrafię ocenić jakości jego wykonania, merytoryki itp. To nie moja działka tematyczna. PS Tematu "blokowości" (lub nie, jak kto woli) nie mam sensu kontynuować, bo w zasadzie jak zrozumiałem mówimy tu o gotowym produkcie , a nie o wykonaniu przez modelarza. Szkoda, że nie zostało to wyraźnie zaznaczone na początku, uniknęlibyśmy nieporozumień. Jak się okazuje, nawet z metalu można odlać bryłę modelu, która potrafi zachwycić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi