Ostach Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Model mooocno zaawansowany. Ciekaw jestem waszych wrażeń, zwłaszcza krytycznych. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Czy gwiazdy na kadłubie były przecierane papierem ściernym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Nawet ładny, średnio podobają mi się te wypłowienia ale to kwesta gustu. Umieściłeś go w złym dziale(ma być galeria, a nie warsztat) Tak jak mówię, fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2013 Czy gwiazdy na kadłubie były przecierane papierem ściernym?Nie Chodzi Ci o niebieskawy odkurz? Nawet ładny, średnio podobają mi się te wypłowienia ale to kwesta gustu.Umieściłeś go w złym dziale(ma być galeria, a nie warsztat) Tak jak mówię, fajny Model nie jest skończony i jest w dobrym dziale. Zauważ, że nie ma światełek na spodzie, anten i parę rzeczy nie jest jeszcze pomalowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi