Ostach Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Model mooocno zaawansowany. Ciekaw jestem waszych wrażeń, zwłaszcza krytycznych. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Durant Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Czy gwiazdy na kadłubie były przecierane papierem ściernym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apache Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Nawet ładny, średnio podobają mi się te wypłowienia ale to kwesta gustu. Umieściłeś go w złym dziale(ma być galeria, a nie warsztat) Tak jak mówię, fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted January 19, 2013 Author Share Posted January 19, 2013 Czy gwiazdy na kadłubie były przecierane papierem ściernym?Nie Chodzi Ci o niebieskawy odkurz? Nawet ładny, średnio podobają mi się te wypłowienia ale to kwesta gustu.Umieściłeś go w złym dziale(ma być galeria, a nie warsztat) Tak jak mówię, fajny Model nie jest skończony i jest w dobrym dziale. Zauważ, że nie ma światełek na spodzie, anten i parę rzeczy nie jest jeszcze pomalowanych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts