Robert Ostrowski Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2013 pedzelek nie umiem niestety za bardzo mi kombinerki drżą Tomek szablon musiał by byc ciety ploterem i to jest do zrobienia ,Pepsi Adam pewnie by zrobił projekt tylko do agencji reklamowej musiał bys zanieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 pedzelek nie umiem niestety za bardzo mi kombinerki drżą To pij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Trochę szkoda, ale świta mi w głowie, że widziałem fotki tego wózka z późniejszego okresu z już mniej kompletnym malunkiem, gdzie na wieży brak już Hitlerków i gwiazdek, a pozostały jedynie strofy wiersza. Należy przypuszczać, że z czasem zniknęły i one, a sam KW przed swoją śmiercią w sierpniu 1943 roku "znormalniał. Zresztą po drodze zmieniał jednostki. Zatem może autorzy merytorycznego opracowania modelu może wiedzieli o czymś o czym nie wiemy my? Robimy jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi