Wojciech Butrycz Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Czy ktoś to zna? Co jest warte. Zapowiadał to YellowBox - ich Kobuz jest dobry, ale ostatnio zniknął z e-baya? Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Ciekawe czy to nie jest lekko dopieszczony model vacu JMK i skopiowany w żywicy. Może ktoś widział wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Gdzieś widziałem zdjęcie gotowego modelu - wyglądało to jak mix płata P.11c Hellera z podpicowanym kadłubem P.7a PZW. Wnioski wyciągnij sam. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Stycznia 2013 Share Napisano 22 Stycznia 2013 ... ostatnio zniknął z e-baya? Zniknęli z eBay-a bo nie wysyłali towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 22 Stycznia 2013 Share Napisano 22 Stycznia 2013 ... ostatnio zniknął z e-baya? Zniknęli z eBay-a bo nie wysyłali towaru Nic nowego, tak działają!!! Czekasz ponad miesiąc i ZERO kontaktu. Jak postraszysz Policja to za ok tydzień masz to coś co nie jest warte nawet złotówki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Stycznia 2013 Share Napisano 22 Stycznia 2013 ... ostatnio zniknął z e-baya? Zniknęli z eBay-a bo nie wysyłali towaru Nic nowego, tak działają!!! Czekasz ponad miesiąc i ZERO kontaktu. Jak postraszysz Policja to za ok tydzień masz to coś co nie jest warte nawet złotówki!!! Niestety wiem coś o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq9ans Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Omijajcie ich z daleka. Na sąsiednim wątku pokazałem ich cudo zwane Sum w 1/48. Obejrzyjcie sobie a wnioski same się nasuną: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=66&t=36231&p=556791#p556791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Omijajcie ich z daleka. Na sąsiednim wątku pokazałem ich cudo zwane Sum w 1/48. Obejrzyjcie sobie a wnioski same się nasuną:http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=66&t=36231&p=556791#p556791 Obejrzałem Twoje fotki... straszna makabra ten wypust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 ... straszna makabra ten wypust Makbra!? To zbyt łagodnie powiedziane/napisane. Jak to napisał już gdzieś kiedyś RobertO.: "ręce i cycki opadają". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq9ans Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 ... straszna makabra ten wypust Makbra!? To zbyt łagodnie powiedziane/napisane. Jak to napisał już gdzieś kiedyś RobertO.: "ręce i cycki opadają". No cóż ja wtopiłem, ale za to firma ta wykupiła sobie u mnie dożywotnią reklamę swoich produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 No cóż ja wtopiłem, ale za to firma ta wykupiła sobie u mnie dożywotnią reklamę swoich produktów. Tak jak i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 zdjęcia wrzucone przez mmw i pochodzą z tego tematu http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=32340&start=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi