awiatik Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Prace nad małym I-15 powoli dobiegają końca, a na dokończenie Glostera E 28/39 chwilowo nie mam ochoty. A skoro tak to, czas rozpocząć nowy temat i padło na toto maleństwo. Mam nadzieję że ten temat uda mi się skończyć bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Powodzenia przy naciągach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2013 Powodzenia przy naciągach Się opanuje, dałem rady w Fokkerze E-III 1/72. Miało być szybko, ale choróbsko uziemiło mnie i ciąg dalszy zabawy za kilka dni. Wreszcie nadrobię kilka zaległości książkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 Witam po długiej przerwie. Mimo że postanowiłem z plastykami się rozstać to ten i pozostałe wątki: z Glosterem E 28/39 i I-15 bis dokończę. Będzie to dość powolne kończenie. Ale będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 29 Maja 2016 Autor Share Napisano 29 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi