indus Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Cześć. Model w skali 1:72. Polska firma MARS. Żywica. Jest to najlepsza firma na świecie robiąca modele w tej skali. Poziom detalów jest niesamowity. Są nawet cięgna i pasek klinowy osobno zakładany. Mam jeszcze kilka modeli tej firmy do sklejenia i wszystkie są genialne. Niestety ze względu na proces technologiczny części nie są w ramkach i nie ma numeracji na nich. Ponieważ niektóre mają kilka milimetrów to sklejanie tego modelu było ogromnym wyzwaniem. Instrukcja nie zawsze jasno wszystko była w stanie pokazać. Nie jest tylko pokurzony bo będzie na dioramie a chcę kurz dobrać do koloru gruntu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Bardzo mi się podoba.Fajnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Super model. Piękne wykonanie. I nie dziwię się, że makarony przegrały z kretesem wszystko, przecież samo rozłożenie tej armaty trwało tydzień i wiadro spagetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Bardzo ładny model. NIe za dużo włoskiego sprzętu się tutaj serwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi