filipsg Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczy! Powiem szczerze że początkowo nie miałem zamiaru robić warsztatu na forum, ale po drodze uzbierały się pewne pytania do doświadczonych 1) Po raz pierwszy pomyślałem że warto spróbować zrobić obicia na kadłubie, zrobiłem i jakoś sam nie wiem co o nich sądzić. 2) Że kadłub ma być błyszczący to wiem i w związku z tym nie planuję lakierować samolotu matem, ale czy śmigło powinno być matowe, czy błyszczące? Z góry dziękuję za rady i wszelką konstruktywną krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 No nie grzeszę sprawnością malowania, ale nie bardzo mi się widzą te "obicia"... proponuję pooglądać zdjęcia Korsarzy i porównać ze swoimi... Mnie się zdaje, że powinny to być raczej otarcia... Może brzegi potraktuj suchym pędzlem, żeby plamy "obić" nie były tak ostre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi