misioptys Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Panowie, napijcie sie, dajcie se buzi, spokoj ma byc! - Tadeusz Koniuszko prezes spoldzielni Bory Tucholskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Thombike - żyj sobie w swoim świecie złudzeń - powodzenia ;) Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Witam. Jak dla mnie bomba uwielbiam czarny mat i jak dla mnie te napisy robią duuuzo..Masser mam pytanie właśnie dziś skończyłem takie od to ferrari,( nazwałem go modelem 2-3 dniowym bo mam urlop i rodzinka przyleciała i siostrzeniec chciał żeby mu złożyć) ogolnie brylal bardzo mi się podoba ale czy tez miałeś problem z maska??w moim była strasznie krzywa...wiadomo mały zadowolony nie widzi nic, ale jak dla mnie to jakaś porażka z tym revellem..ale teraz tak patrzę to Ty masz inna maska , masz z jednym wlotem po każdej stronie a przy moim modelu są po 2 wloty po każdej stronie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 sushi79 - maska u mnie tez nie pasowała. Jej odchylenie od poziomu wynosiło 4mm w lewym rogu ( patrząc od przodu samochodu ). Prostowałem ją na gorąco + metoda siłowa - jak widać udało się to zniwelować, choć idealni nie jest ( nadal widać że lewy narożnik delikatnie się unosi ). W ferrari california jest to samo A co do wlotów na masce, to z Twojego opisu wynika że masz ferrari 599 GTO - inna maska, tylny zderzak i dyfuzor, inny wzór felg ;) Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 A no tak masz racje GTO.. przy sklejaniu sls tez maska była krzywa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi